ONZE AANPAK

Met ruim 95 jaar ervaring, kun je bij ons beter dan ooit terecht voor het complete assortiment aan groenten een fruit. Of je nu op zoek bent naar kasgroenten, vollegrondsgroenten, exoten of iets anders, wij hebben het allemaal in huis. Liever geen hele pallet van één product? Geen probleem, wij zijn de specialist in mixed pallets en regelen het voor je.

Ton vos

Jij bent uniek

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere klant uniek is. Een ‘one size fits all’ benadering past niet bij ons. Ons team, dat bestaat uit enthousiaste en trotse specialisten, staat klaar om jou te helpen. Maar dit doen wij niet alleen. Samen met onze telers zijn we op eindeloze ontdekkingsreis. Onze telers zijn onmisbaar en onderdeel van onze hechte familie. We staan dagelijks nauw in contact met hen en gaan regelmatig bij ze op bezoek. Op deze manier bouwen we voortdurend aan onze persoonlijke relaties. Bij Valstar draait het om service. Alles wat we doen, gebeurt met zorg en toewijding. We zijn pas tevreden als jij dat bent en altijd hongerig naar meer, dat zit in ons DNA. We geven jou de persoonlijke aandacht die je verdient, daar kun je op vertrouwen. 

Bij ons koop je avocado’s, tomaten, zoete aardappels, komkommers en specialiteiten
rechtstreeks van de teler. Als onderdeel van Farmhouse International hebben wij
toegang tot het complete assortiment van onze specialistische zusterbedrijven
Yex, FV Seleqt, Avor en Spot.

"Met ons kantoor in Spanje onderhouden we sterke banden met onze telers daar ter plaatse, waardoor we het hele jaar door uitstekende kwaliteit kunnen leveren."

"Met ons kantoor in Spanje onderhouden we sterke banden met onze telers daar ter plaatse, waardoor we het hele jaar door uitstekende kwaliteit kunnen leveren."

Van a tot z

Maar onze service stopt niet bij onze kantoren. ABC Logistics, onze logistieke dienstverlener, biedt een totaalpakket aan van logistieke diensten, op maat gemaakt voor onze klanten. Onze loods biedt alle faciliteiten die we nodig hebben om je compleet te ontzorgen en je verder te kunnen laten groeien. 

 

Onze expertise en passie voor groenten en fruit is door de jaren heen gegroeid en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Bij Valstar bieden we onze retail- groothandel- en foodserviceklanten, een unieke combinatie van exotische, lokale en biologische producten. Kortom, je kunt van A tot Z bij ons terecht. 

Onze merken

Meer informatie

Meer informatie

Meer informatie