Duurzaamheid

Met ons uitgebreide assortiment aan groente en fruit, inspireren we consumenten om elke dag een gezonde keuze te maken. Bovendien moeten onze klanten blindelings kunnen vertrouwen op voedselveilige en duurzaam geteelde producten.

 

Wat we doen, doen we niet zomaar. Alles gebeurt met zorg en passie die generaties lang is doorgegeven. Duurzaamheid is geen bijzaak voor ons; het staat hoog op de agenda. Wij maken hier verantwoorde keuzes in. Ons doel is heel simpel samen te vatten.

Gezonde mensen

Gezonde planeet

Gezond bedrijf

Bij Valstar blijft het niet bij alleen mooie woorden. De afgelopen jaren hebben we flinke stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Om de milieu-impact te minimaliseren hebben we verschillende doelen opgesteld. Zo zetten we ons in om voedselverspilling te verminderen en reststromen te benutten. Ook werken we nauw samen met lokale telers en leveranciers. Voor ons geldt; we halen onze producten dichtbij waar mogelijk en ver weg waar nodig, zodat onze sociale en duurzame doelen worden bereikt. Dit is onderdeel van onze duurzame visie waarin we ervoor zorgen dat we een impact hebben van boer tot bord.

Valstar onderdeel van Farmhouse

Duurzaamheid is de fundering van Farmhouse. Wij willen iedereen laten genieten van onze verrassende groenten en fruit en een positieve impact hebben op mens, milieu en maatschappij. Alle schakels in de keten zijn onderdeel van die missie en daarbij heeft duurzaamheid altijd onze aandacht.