Valstar Spanje

Sinds 2015 beschikt Valstar over een eigen kantoor in Almería, het hart van de Spaanse productie. Deze strategische locatie biedt ons tal van voordelen en stelt ons in staat om jou nog beter van dienst te zijn. 

Valstar Spanje
Direct toegang tot verse producten
seizoensgebonden
Seizoensgebonden voordelen
breed assortiment
Breed assortiment
sterke relaties
Sterke relaties met telers
kwaliteitscontrole
Kwaliteitscontrole

Onze nabijheid tot de Spaanse telers betekent dat we altijd dicht bij de bron van verse groenten zijn, zoals aubergines, komkommers, tomaten, bonen en capsicum.

Het Spaanse seizoen loopt van oktober tot maart/april, waardoor we gedurende deze periode een constante aanvoer van hoogwaardige producten kunnen garanderen.

We bieden zowel biologische als conventionele producten aan, zodat we aan diverse klantbehoeften kunnen voldoen.

Dankzij onze aanwezigheid in Spanje hebben we sterke relaties opgebouwd met lokale telers en weten we precies waar we de beste producten kunnen halen.

Onze producten worden in Spanje zorgvuldig gecontroleerd voordat ze op transport gaan, zodat onze klanten verzekerd zijn van de kwaliteit die ze van ons verwachten.

Met onze vestiging in Almería kunnen we snel inspelen op jouw behoeften en jou voorzien van de beste producten die Spanje te bieden heeft.

Ontmoet Valstar Spanje

Leer onze Spaanse collega’s kennen! Erika (General Manager), Manuel (Commercieel medewerker) en Javier (Keurmeester) zijn meer dan alleen maar experts; ze zijn echte liefhebbers van hun vakgebied. Met hun passie voor groenten en hun klantgerichte aanpak zorgen ze ervoor dat jij altijd de beste producten krijgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

"Onze expertise en passie voor groenten en fruit is door de jaren heen gegroeid en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Bij Valstar bieden we onze retail- groothandel- en foodserviceklanten, een unieke combinatie van exotische, lokale en biologische producten."

Kortom, je kunt van A tot Z bij ons terecht.